Από το Blogger.
RSS

Συνταγή για σκορδόλαδο

Πρακτικό όταν βαριέστε να καθαρίζετε και να λιανίζετε σκόρδο. Βολικό για να δίνεται την ωραία γεύση του σκόρδου σε όλα τα φαγητά που ταιριάζει ! Θα ακολουθήσουν συνταγή για κρεμμυδόλαδο !


Υλικά :
  • 3 σκελίδες σκόρδο (βάλτε παραπάνω αν θέλετε πιο δυνατή γεύση)
  •  μισή κούπα ελαιόλαδο
Εκτέλεση :
  • Χτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά
  • Αποθηκεύουμε σε βαζάκι που κλείνει
  • Αποθηκεύουμε και συντηρούμε στο ψυγείο για όσο θελουμε. Διατηρείται άνετα για πάνω από 2-3 μήνες
  •  Εάν παγώσει τότε παίρνει στερεά μορφή. Δεν μας πειράζει, παίρνουμε με κουτάλι την ποσότητα που θέλουμε και τη ρίχνουμε απευθείας στο φαγητό την ώρα που μεγειρεύουμε και αυτό θα λιώσει !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου