Από το Blogger.
RSS

Συνταγή για κρεμμυδόλαδο

Πρακτικό όταν και πάλι βαριέστε να καθαρίζετε και προσθέστε στο φαγητό κρεμμύδι! Βολικό για να δίνεται την ωραία του γεύση σε όλα τα φαγητά που αυτό ταιριάζει ! Η συνταγή είναι παρόμοια με αυτή του σκορδόλαδου!


Υλικά :
  • 1 μικρό κρεμμύδι  (βάλτε παραπάνω αν θέλετε ακόμα πιο δυνατή γεύση)
  •  μισή κούπα ελαιόλαδο
Εκτέλεση :
  • Χτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά
  • Αποθηκεύουμε σε βαζάκι που κλείνει
  • Αποθηκεύουμε και συντηρούμε στο ψυγείο για όσο θελουμε. Διατηρείται άνετα για πάνω από 2-3 μήνες
  •  Εάν παγώσει τότε παίρνει στερεά μορφή. Δεν μας πειράζει, παίρνουμε με κουτάλι την ποσότητα που θέλουμε και τη ρίχνουμε απευθείας στο φαγητό την ώρα που μεγειρεύουμε και αυτό θα λιώσει !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου