Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα επιβάλλετε ένα πιάτο τραχανά!
Θα χρειαστούμε:
- 1 φλιτζάνι τραχανά
- 2 φλιτζάνια σάλτσα ντομάτας
- 1 κύβο Knorr με ζωμό βοδινού
Εκτέλεση
- Βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας με τον κύβο και 1 λίτρο νερό να βράσει σε μια κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε τον τραχανά και τον αφήνουμε να βράσει για 8-10 λεπτάκια.
- Σβήνουμε τελείως το μάτι και αφήνουμε τον τραχανά να κρυώσει για 5-10 λεπτά πριν το φάμε.
- Μην το αφήσετε πολύ γιατί θα εξατμιστούν τα υγρά του και θα χυλώσει!
Παρατηρήσεις
Εγώ προτιμώ το γλυκό τραχανά, άλλοι προτιμούν τον ξινό. Γούστα είναι αυτά... Enjoy !!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου