Πρακτικό όταν βαριέστε να καθαρίζετε και να λιανίζετε σκόρδο. Βολικό για να δίνεται την ωραία γεύση του σκόρδου σε όλα τα φαγητά που ταιριάζει ! Θα ακολουθήσουν συνταγή για κρεμμυδόλαδο !
Υλικά :
Υλικά :
- 3 σκελίδες σκόρδο (βάλτε παραπάνω αν θέλετε πιο δυνατή γεύση)
- μισή κούπα ελαιόλαδο
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά
- Αποθηκεύουμε σε βαζάκι που κλείνει
- Αποθηκεύουμε και συντηρούμε στο ψυγείο για όσο θελουμε. Διατηρείται άνετα για πάνω από 2-3 μήνες
- Εάν παγώσει τότε παίρνει στερεά μορφή. Δεν μας πειράζει, παίρνουμε με κουτάλι την ποσότητα που θέλουμε και τη ρίχνουμε απευθείας στο φαγητό την ώρα που μεγειρεύουμε και αυτό θα λιώσει !