Από το Blogger.
RSS

Τραχανάς με σπιτική σάλτσα τομάτας

 Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα επιβάλλετε ένα πιάτο τραχανά!

Θα χρειαστούμε:

  • 1 φλιτζάνι τραχανά
  • 2 φλιτζάνια σάλτσα ντομάτας
  • 1 κύβο Knorr με ζωμό βοδινού

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας με τον κύβο και 1 λίτρο νερό να βράσει σε μια κατσαρόλα.
  2. Προσθέτουμε τον τραχανά και τον αφήνουμε να βράσει για 8-10 λεπτάκια.
  3. Σβήνουμε τελείως το μάτι και αφήνουμε τον τραχανά να κρυώσει για 5-10 λεπτά πριν το φάμε.
  4. Μην το αφήσετε πολύ γιατί θα εξατμιστούν τα υγρά του και θα χυλώσει!

Παρατηρήσεις

Εγώ προτιμώ το γλυκό τραχανά, άλλοι προτιμούν τον ξινό. Γούστα είναι αυτά... Enjoy !!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου