Υλικά που θα χρειαστούμε :
- 2 κγ σουσάμι
- 2 κγ σπόροι παπαρούνας
- μισή κούπα ζάχαρη
- μισή κούπα ελαιόλαδο
- 1/4 της κούπας λευκό ξύδι
- μια κοφτή κουταλιά του γλυκού πάπρικα
- λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- φρέσκο σπανάκι πλυμμένο
- μισό κεσεδάκι φράουλες
- 1/4 της κούπας αμύγδαλα καβουρδισμένα
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το σπανάκι, τις φράουλες και τα αμύγδαλα
- Σε ένα άλλο μπωλ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά. Τα σκεπάζουμε με μια βρεγμένη πετσέτα και τα βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
- Περιχύνουμε το δροσερό πλέον μίγμα μας, πάνω στη σαλάτα και σερβίρουμε!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου