Πρακτικό όταν και πάλι βαριέστε να καθαρίζετε και προσθέστε στο φαγητό κρεμμύδι! Βολικό
για να δίνεται την ωραία του γεύση σε όλα τα φαγητά που αυτό ταιριάζει ! Η συνταγή είναι παρόμοια με αυτή του σκορδόλαδου!
Υλικά :
Υλικά :
- 1 μικρό κρεμμύδι (βάλτε παραπάνω αν θέλετε ακόμα πιο δυνατή γεύση)
- μισή κούπα ελαιόλαδο
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά
- Αποθηκεύουμε σε βαζάκι που κλείνει
- Αποθηκεύουμε και συντηρούμε στο ψυγείο για όσο θελουμε. Διατηρείται άνετα για πάνω από 2-3 μήνες
- Εάν παγώσει τότε παίρνει στερεά μορφή. Δεν μας πειράζει, παίρνουμε με κουτάλι την ποσότητα που θέλουμε και τη ρίχνουμε απευθείας στο φαγητό την ώρα που μεγειρεύουμε και αυτό θα λιώσει !